NEXT

Bedrijven

Bedrijven kunnen bij ons een zoekvraag naar een nieuwe professional neerleggen. We plannen een persoonlijke kennismaking in en stemmen met elkaar af wat de vacature precies inhoudt, welke eigenschappen de nieuwe professional mee moet brengen, en wat past binnen het team.

Bij Next Professionals hebben wij kennis van diverse branches en functies. Na de kennismaking gaan we gericht connecties maken met potentiële kandidaten. Optioneel kan er gekozen worden voor een Next Bemiddelingspakket, waar onder andere een persoonlijkheidstest, coachingstraject en training of cursus in zit. Dit vergroot de succeswaarde op de lange termijn en maakt de kans op de beste connectie meer inzichtelijk.

Connectie

Bij Next Professionals herkennen we connecties en maken we connecties. Het gaat in de huidige tijd niet alleen om de match op papier, maar vooral om de juiste koppeling tussen ménsen. Tussen persoonlijkheden en de bedrijfscultuur. Tussen competenties, vaardigheden en de omgeving.

Next Professionals staat voor mensgerichte werving en selectie. Van mbo tot universitair niveau. Wij zijn een geschikte partner in het vinden van ondersteunend en uitvoerend personeel, maar ook voor leidinggevenden, management en directie.