NEXT

Professionals

Ben jij toe aan jouw volgende stap? Een nieuwe uitdaging of andere omgeving? En wil je dat je werkplek aansluit bij wie je bent? Schakel dan Next Professionals in. Wij staan voor tijd, betrokkenheid en een persoonlijke aanpak. Wie ben jij, waar ben je goed in, wat zijn je eigenschappen, wat past bij jou en wat wil jij zelf… Dat staat centraal bij Next. JIJ staat centraal.

Onze professionals worden niet alleen begeleid op basis van hun cv, maar vooral ook op basis van de aanwezige en herkenbare kwaliteiten, wensen, doelstellingen, ambities, vaardigheden en karakter.

HOE?

Door een persoonlijke en uitgebreide intake, en we kunnen een persoonlijkheidsscan maken (middels de DISC-methodiek). We gaan tevens samen met jou op zoek naar de (on)mogelijkheden van jouw nieuwe uitdaging. En welke werkgever, functie of omgeving daarbij past.

Kortom, een persoonlijke aanpak vanaf de start. Maar zeker niet tot het tot stand brengen van de werkconnectie. Want gedurende de eerste periode van je nieuwe baan, blijft jouw Next Carrièremanager betrokken. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor coaching en het volgen van trainingen in ons trainingscentrum.

Ben jij toe aan de volgende stap?