NEXT

Who’s Next?

Samen werken we aan de economie van de toekomst; the next economy. Het is onze missie om waardevolle en passende connecties te maken tussen werkgevers en professionals. En die connectie te blijven voeden gedurende enkele maanden, onder andere middels advies en begeleiding gericht op de verdere ontwikkeling, voor zowel professional als werkgever. De Carrièremanagers van Next Professionals hebben zich hierin gespecialiseerd.

Wij herkennen connecties en maken connecties. Het gaat in de huidige tijd niet alleen om de match op papier, maar vooral om de juiste koppeling tussen ménsen. Tussen persoonlijkheden en de bedrijfscultuur. Tussen competenties, vaardigheden en de omgeving.

Next Professionals staat voor mensgerichte ondersteuning. Wij zijn een geschikte partner in het vinden van ondersteunend (kantoor)personeel, leidinggevenden, management en directie. Van mbo tot universitair niveau. Next is thuis in diverse branches.

Next Carrièremanager

We hebben in de huidige tijd te maken met verschillende generaties (XYZ). De Next Carrièremanager is vanaf het eerste contactmoment persoonlijk betrokken bij zowel de professionals als de bedrijven. Het is iemand die meer doet dan alleen de juiste functie vinden of de juiste persoon voor de functie. En juist ook let op het maken van een goede klik, een connectie. De Next Carrièremanager moet in staat zijn gepaste begeleiding te bieden en beschikken over een gedegen inlevingsvermogen.

De Next Carrièremanager denkt aan de lange termijn en niet alleen aan nu. Het doel is een duurzame samenwerking te waarborgen. Kandidaten worden niet alleen begeleid op basis van hun cv, maar vooral ook op basis van de aanwezige en herkenbare kwaliteiten, wensen, doelstellingen, ambities, vaardigheden en karakter.

ons team

©Bosker-Webdevelopment
Veronica Da Veiga
Carrièremanager

Next opportunities are created by yourself

Leon Fraza
Carrièremanager

Stilstaan is achteruitgang